Kunstmomentje Live is een initiatief georganiseerd speciaal voor alle inwoners van Lisse. Je kunt meedoen alleen, met je partner of met het hele gezin.
Een manier om samen op creatief gebied iets te kunnen doen nu wij meer met elkaar aan huis gebonden zijn.

Voor wie zich door de Corona maatregelen eenzaam voelt en behoefte heeft aan sociale contacten is het een leuke belevenis om gedurende de week naar uit te kijken.

In een live momentje geven Ada en Anita een uur per week digitaal een kunst gerelateerde tekenles via zoom.
Wij hebben 10 kunstlessen op een laagdrempelige manier gemaakt zodat iedereen, jong en oud er aan kan deelnemen.

Het enige wat je nodig hebt is papier, potlood en een gum.

Hoe werkt het?

Je schrijft je in via het contactformulier en je krijgt een email van ons terug ter bevestiging en informatie over de les.
Uiterlijk een dag voor de jouw uitgekozen les ontvang je via de mail een uitnodiging met een link. Je klikt 5 minuten voor aanvang van de les op de link, waarna je wordt toegelaten tot de les.

Het handigste is tijdens de live sessie een tablet of een pc te gebruiken. Dit scherm is groter, en je hebt geen last van storende apps of telefoontjes tijdens de les. Je mobiel kun je gebruiken om de foto van je werk met ons te delen.

Deelnemers kunnen na de live les hun creaties nog een week lang bij kunstmomentje posten via de email of whatsapp waar wij, proberen binnen 24 uur op te reageren.

Planning

Hieronder tref je de agenda met de lessen aan.

Via het contactformulier kun je je 6 dagen tot uiterlijk 1 dag van te voren inschrijven voor een kunst les.

Interesse?
Meld je aan!