Over Kunstmomentje

Ada en Anita

lopen beiden als zelfstandig beeldend kunstenaar al heel wat jaren rond in de wereld die kunst heet. Zij geven ook cursussen en workshops.

In de kunstlessen vinden zij het belangrijk dat men zich verder in zijn of haar creativiteit kan ontwikkelen. Zij doen dit door het geven van inspirerende opdrachten, met aandacht voor technieken en materiaalkennis.  Hierdoor ontdekken de cursisten vaak een eigen stijl, en vinden een kunstvorm die bij hen past.

Kunstmomentje

hebben Ada en Anita samen opgericht in november 2019.

Het idee ontstond doordat ze merkten dat niet iedereen zich aan een cursus van meerdere lessen wil binden. Men gaat tegenwoordig zelf op creatief avontuur met behulp van social media. Helaas biedt social media geen individuele ondersteuning, waardoor het vaak niet lukt zoals verwacht.

In dit geval kan kunstmomentje u helpen!

Kunstmomentje heeft starterspakketjes samengesteld met een duidelijke hand-out. Ideaal om thuis een momentje creatief bezig te zijn.

Kunstmomentje heeft mooie kunstmaterialen geselecteerd, die in de webshop te bestellen zijn.

Kunstmomentje geeft online teken- en schilderlessen.. De communicatie gaat via email en whatsapp, als een directe lijn naar de deelnemers voor vragen en inspiratie.